promijenimo svijet na bolje…
logo-euromanager
promijenimo svijet na bolje…

Čestitka za Božić i Novu godinu

euromanager card

Sretne nastupajuće praznike Božića i Nove, 2016.godine…

Pročitaj više…
Comments

Konferencija Kuda i kako u 2016. u BiH

Kao i ranijih, i u 2015. godini – istog dana kada je organizirana Ceremonija uručenja visokih menadžerskih nagrada i priznanja – u Banjoj Luci je, u prisustvu više od 100 biznismena iz Bosne i Hercegovine i regiona, kao i predstavnika vlasti i nauke, održana tradicionalna konferencija međunarodnog obilježja pod naslovom „Biznis i razvoj u 2016. – Kuda i kako dalje?“


Konferencija Najmenadžer BiH 2015.

Pročitaj više…
Comments

O Izboru Najmenadžera 2015. za BiH

Nezaboravno veče dodjele nagrada najboljim menadžerima i kompanijama u BiH za 2015!banski dvor ceka najmenadzere bih 2015. Pročitaj više…
Comments

Proglašenje najboljih menadžera u 2015. u BiH

Večer se u 18.00 u prepunoj dvorani Banskih Dvora u Banja Luci održala 33. ceremonija dodjele priznanja i proglašenja najboljih menadžera BiH za 2015.godinu. Sama Ceremonija je bila izuzetno dobro organizovana, a o svemu, kao i konferenciji koja joj je prethodila, pisat ćemo opširnije narednih dana.
Uručene su nagrade za 20 najboljih iz svih grana privrede, kao i 20 tzv Specijalnih priznanja za one koji potpomažu razvoj biznisa.
Pročitaj više…
Comments

Predstavljamo g. Vibora Mulića, prvog zamjenika predsjednika grupe Zepter

Vibor Mulić, prvi zamjenik predsjednika grupe Zepter, dosadašnji laureat najviših nagrada u projektu Izbora i promocije najboljih poslovnih ljudi jugoistočne i srednje Evrope (Najmenadžer godine i – u Sarajevu 2015 - Menadžer decenije)

Ceremonija Najmenadžer Regije 2015.131

Pročitaj više…
Comments