promijenimo svijet na bolje…
logo-euromanager
promijenimo svijet na bolje…

Saopštenje iz Direkcije za izbor Najmenadžera BiH 2015

Baner Najmenadzer BiH 2015


Sve je spremno za 33. veličanstvenu Ceremoniju Najmenadžer BiH


uručenja najvećih menadžerskih nagrada u Bosni i Hercegovini. Ceremonija će biti održana u Banskom dvoru u Banja Luci, 8. decembra, uz sudjelovanje oko 400 uspješnih menadžera, javnih radnika, političara i, kako je do sada potvrđeno, deset ambasadora prijateljskih zemalja – saopšteno je danas iz Direkcije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope u Zenici.

Žiri je pri kraju svoj višemjesečnog posla
tako da će u Banja Luci 8. decembra nagrade ,,najmenadžer i najkompanija'' biti uručene za 25 dobitnika u pet kategorija biznisa: mali, srednji, veliki biznis i šamioni biznisa, i to za različite oblasti biznisa. Na Ceremoniiji će biti proglašena najbolja investicija u BiH. Takođe, biće proglašen najministar, najnačelnik i najgradonačelnik opštine i grada, te najbolji u oblasti obrazovanja, nauke, medija, kulture i sporta, kao i najbolji univerzitet – izjavio je Pane Škrbić, generalni direktor ovog Projekta i Nezavisne regionalne agencije.

Ekipa, koja je gotovo tri mjeseca ,,snimala'' stanje u našim kompanijama, uspješno je završila posao. Svaki put se oduševimo kada ,,otkrijemo'' nove kompanije sa najsavremenijom svjetskom tehnologijom, koja je posljednji svjetski tehnološki ,,hit'', a takvih ima i ovoga puta. O najboljim kompanijama napravićemo filmove koji će biti prikazani u Banskom Dvoru. Sve je spremno i za drugi važan tradicionalni događaj – Biznis forum u hotelu Bosna u Banjoj Luci, koji će se održati istog dana, uz prisustvo oko 200 istaknutih menadžera. Osnovna tema je ,,Biznis u BiH – kuda i kako dalje u narednoj godini – najinvesticije u BiH“

- kaže Pane Škrbić.

I ovaj izbor biće održan uz partnerstvo Vanjsko-trgovinske komore i TV prijenos BH Televizije 1, uz podršku još oko 150 medija iz zemlje i inostranstva, a nakon Ceremonije dobitnike nagrade i njihove goste zabavaljat će velika regionalna pjevačka zvijezda - Halid Bešlić.


Sa konferencije Najmenadzer 2014

blog comments powered by Disqus