U susret izdavanju prve potpuno električne Honda e, KEBA je proglašena ekskluzivnim dobavljačem za zidne kutije Honda Power Charger. Stanica za punjenje zajednički je razvijena u rekordnom vremenu i prvi put je predstavljena na posljednjem IAA u Frankfurtu.

Kada je tražila partnera za razvoj stanice za punjenje za svoje prvo potpuno električno vozilo, Honda e, Honda Access Europe NV odlučila se za KEBA, tehnološkog stručnjaka s ekspertizom za razvoj i proizvodnju u Austriji.

Prema Brunu Lambrechtsu, višem menadžeru prodaje u Hondi:

„Postupak izbora je bio vrlo temeljit i sretni smo što radimo s KEBA-om, stručnjakom za inteligentne stanice za punjenje. Inovativni tim s bogatim iskustvom u KEBA-i omogućava nam zajedničku provedbu projekata na brz i učinkovit način.

Inteligentno i praktično punjenje

Nakon samo nekoliko mjeseci suradnje razvili smo Honda Power Charger, inteligentnu vezu između električnog automobila i električne mreže. Stanica za punjenje je jednostavna za upotrebu i lako se može integrirati u postojeće tehnologije pametnih kuća. Dolazi u tri različita modela, ovisno o zahtjevima, a dizajniran je da savršeno odgovara vozilu i vizualno i funkcionalno s brojnim dobro osmišljenim karakteristikama koje olakšavaju život i omogućavaju uštedu.

„Baš kao i Honda, i mi uvijek težimo pružanju najvišeg nivoa tehnologije i presretni smo što je Honda odlučila ukazati nam svoje povjerenje. Našim partnerima nudimo vrhunska inovativna rješenja i dokazali smo svoju sposobnost da svladavamo složene zahtjeve u dinamičnom svijetu mobilnosti “, kaže Gerhard Luftensteiner, izvršni direktor KEBA AG.

KEBA AG je osnovana 1968. godine i međunarodno je uspješna elektronička kompanija sa sjedištem u Linzu u Austriji.

Više od 50 godina, pod motom “Automatizacija inovacijama”, KEBA razvija i proizvodi inovativna rješenja za automatizaciju najviše kvalitete.

KEBA je jedan od vodećih svjetskih proizvođača inteligentnih punionica.

Uz KeContact P30, električni automobili mogu se napuniti sigurno i pouzdano.

ONASA